Websi Websi
Pretekli prvaki
Websi
Websi Pretekli prvaki
_B9A3044

Websi

Kdo so WEBSI Spletni prvaki?

 

Hitra dejstva

WEBSI Spletni prvaki izpostavljajo, predstavljajo in nagrajujejo digitalne presežke Slovenije!

S svojo kompleksno, a hkrati logično in transparentno metodologijo bo projekt WEBSI slovenski javnosti postregel z odgovorom na vprašanje: »Kdo je dober in kdo zna?«. Podeljene nagrade WEBSI Spletni prvaki spodbujajo odličnost v slovenskem digitalnem prostoru, pri čemer bodo predstavljene rešitve vseh podjetij, ki so na tem področju v nekem letu ustvarila presežke. A vseeno projekt prvenstveno ni namenjen podeljevanju nagrad, temveč arhiviranju, ocenjevanju in izobraževanju.

Dosje slovenskega digitalnega komuniciranja WEBSI Spletni prvaki 2018 bo letos sedmič zapored predstavil vidnejše digitalne rešitve v Sloveniji ter podjetja in posameznike, ki so na tem področju razpoznavni. Izšel bo septembra 2018.

WEBSI dan se bo odvil septembra 2018, ko bomo tudi podelili nagrade Spletnim prvakom 2018!

Slovenska digitalna olimpijada 2018 bo ponovno adrenalinska in pestra, pridružite se nam!

Poslanstvo

Poslanstvo projekta WEBSI Spletni prvaki je dokumentirati, ovrednotiti in širši javnosti predstaviti projekte in njihove ustvarjalce, ki predstavljajo prerez aktualnega stanja na področju slovenskega digitalnega komuniciranja, ter nagraditi tiste, ki pomembno prispevajo k dvigovanju njegove ravni.

O nas

Organizator projekta je WEBSI, Zavod za digitalno odličnost.

Pobudnika projekta WEBSI Spletni prvaki sta podjetje svetovalno-analitična družba E-laborat, d. o. o in Medijski partner, d. o. o.

Direktor projekta: Matija Škof
Vodja projekta: Ana Pisar

S klikom na to povezavo si lahko prenesete WEBSI logotip.
V kolikor potrebujete še kakšno grafično gradivo, nas kontaktirajte na info@websi.si.