Websi Websi
Pretekli prvaki
Websi
Websi Pretekli prvaki
na digitalci

Naj digitalec 2018

 

WEBSI išče naj digitalca 2018!

Kdo je s svojim delom najbolj zaznamoval slovenski digitalni prostor v preteklem letu? Koga bi predlagali za naj digitalca 2018?

Predlagajte svojega kandidata!

Kakšen je postopek?

  1. Predlagajte osebo, ki si po vašem mnenju zasluži naziv naj digitalca 2018. (Izpolnite obrazec in nam ga pošljite na ana.pisar@websi.si.)
     
  2. Nominirano osebo bomo organizatorji kontaktirali in po potrditvi strinjanja z nominacijo pridobili podrobne podatke (dosežke, opise projektov, osvojene nagrade …).
     

Predlagaj Naj digitalca 2018

Nominacija je brezplačna, oddate pa jo lahko do 13. 6. 2018!

Izmed vseh nominacij bo naj digitalca izbrala strokovna komisija, ki ji predseduje Tjaša Kolenc Filipčič, predsednica WEBSI žirije, in sicer direktorica marketinga v Zavarovalnici Triglav. Komisija bo izbrala tisto osebo, ki bo najbolj izstopala glede na dosedanje dosežke, uspehe, osvojene nagrade, uspešnost projektov, pri katerih ima pomembno vlogo ipd. Pri ocenjevanju se bo upošteval doprinos osebe k področju digitalnih komunikacij ter prostočasne aktivnosti in hobiji, ki so lahko vezani tudi na panogo digitalnega komuniciranja: interesi, morebitna predavanja, članstvo v združenjih in organizacijah, udeležbe na dogodkih ...

➪ Za dodatna pojasnila smo na voljo preko info@websi.si!