Websi Websi
Pretekli prvaki
Websi
Websi Pretekli prvaki

Predsednik WEBSI žirije 2020 je Andrej Krajner

Vse novice
 

Veseli in počaščeni smo, da bo letošnji izbor digitalnih presežkov Slovenije – WEBSI Spletni prvaki 2020 nadziral Andrej Krajner, direktor komuniciranja, NLB Skupina. 

Andrej Krajner ima več kot 15 let izkušenj na področju korporativnega komuniciranja in marketinga. Svojo karierno pot je začel na Gospodarski zbornici Slovenije. Po končanem študiju je začel z delom v agenciji Pristop, kjer je kot svetovalec za korporativno komuniciranje več kot 7 let skrbel za grajenje ugleda ter komunikacijo številnih domačih in tujih naročnikov. 2011 se je odločil karierno pot nadaljevati v družbi Si.mobil (danes A1 Slovenija), kjer je sprva vodil oddelek korporativnega komuniciranja, v letu 2014 pa je kot direktor sektorja komunikacij prevzel upravljanje celote komunikacij. Po obsežni regijski reorganizaciji skupine Telekom Austria v letu 2015 je prevzel tudi vodenje sektorja korporativnih komunikacij sestrske družbe Vip mobile v Srbiji. V letu 2016 se je pridružil največji slovenski finančni skupini NLB, kjer je danes odgovoren za upravljanje strateškega marketinga, korporativnih in tržnih komunikacij ter trajnosti za Slovenijoin 6 bank v petih državah Zahodnega Balkana,kjer je prisotna NLB Skupina.

Andrej Krajner, direktor komuniciranja, NLB Skupina

WEBSI žirijo bo tudi letos sestavljalo preko 100 strokovnjakov za digitalno poslovanje, predstavnikov večjih slovenskih agencij ter uglednih poslovnežev s področja marketinga in odnosov z javnostmi. Prav vse vam predstavimo kmalu.