Websi Websi
Pretekli prvaki
Websi
Websi Pretekli prvaki

Predsednica WEBSI žirije 2021 je Ana Praprotnik

Vse novice
 

Veseli in počaščeni smo, da bo letošnji izbor digitalnih presežkov Slovenije – WEBSI Spletni prvaki 2021 nadzirala Ana Praprotnik, direktorica marketinga, Sava Turizem d.d.

"Zaljubljena v življenje. Neskončno pozitivna. Večno verjamem v dobroto ljudi. Vedno rešujem svet. Izzivi so izziv življenja. Analitično analitična. Strateško praktična. Z majhnimi koraki se daleč pride. Radovedna čez vse meje. Zavzeta. Neskončno obožujem knjige. S športom in druženjem si sčistim glavo. Odlična hrana in dober kozarec penine mi priveže dušo. Zvesta. Strastno predana marketingu. Ampak tistemu pravemu, strateškemu, tistemu, ki res šteka potrošnika in tistemu, ki ima zdravo pamet . . ."

Nagovor letošnji WEBSI žiriji

Dragi kolegice marketingašice in dragi kolegi marketingaši. 

Ko me je Andrej, lanski predsednik websi žirije, povabil, da letos to funkcijo prevzamem jaz, sem bila zares presenečena. Pozitivno seveda. Predvsem zato, ker je v mojih očeh ta funkcija izredna čast. Čast voditi več kot 100 člansko žirijo websi-ja, največjega in najbolj odmevnega tekmovanja za digitalne projekte v Sloveniji. Websi, ki letos praznuje 10 let. Wau!

Predvsem pa je to čast za celotno turistično panogo, ki je pogostokrat v marketinškem svetu spregledana, saj delujemo primarno z obstoječimi gosti in člani programov zvestobe kar navzven pogosto ni videti tako impozantno in ker imamo precej nižje marketinške budgete v primerjavi z ostalimi panogami. Še posebej pa sem na to ponosna, ker je ta nikoli prej videna situacija pojava in razvoja korona virusa covid-19 najbolj prizadela ravno turistično industrijo in je to leto odločilno v smislu fleksibilnosti in kako se bomo znali obrniti v marketingu, da bomo preživeli, spet dosegali rekorde in spet pozicionirali zeleno, aktivno in zdravo Slovenijo na svetovni zemljevid.

Veselim se sodelovanja z vsemi vami!

Ana Praprtonik, direktorica marketinga, Sava Turizem d.d.

WEBSI žirijo bo tudi letos sestavljalo preko 100 strokovnjakov za digitalno poslovanje, predstavnikov večjih slovenskih agencij ter uglednih poslovnežev s področja marketinga in odnosov z javnostmi. Prav vse vam predstavimo kmalu.